send

YES leuk! Laat mij weten welke waardevolle momenten wij samen vastleggen!
Werk je graag samen, yes please! Ik ben gek op samenwerkingen.

Let op:  gebruik jij een hotmail account? Dan kan mijn reply in jouw spambox terecht komen. 

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

make it memorable
It's your story

contact

Fotografeer je ons huwelijk met een tweede fotograaf samen?

Dat is zeker een mogelijkheid! Het zit niet standaard in mijn pakketten en is daarom ook niet in de pakketprijs opgenomen. Mijn vriendin en collega Dagmara, is mijn vaste tweede fotograaf. We hebben meerdere huwelijken samen vastgelegd, sinds 2018. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld. Het levert jullie een compleet beeld van jullie dag. De tweede fotograaf kan extra creatieve beelden maken, doordat hier ruimte voor is. 

Wat vind jij van mobiele telefoons op ons huwelijk?

Dat is lastig want dit kent twee kanten. Het kan zeker een voordeel zijn als gasten een mobiel hebben. Jullie kunnen deze in een groepsapp verzamelen, super leuk! Het geeft mij ook de gelegenheid om creatief te fotograferen. Aan de andere kant, heb je kans dat ze tijdens belangrijke momenten met een mobiel voor hun gezicht zitten, of in mijn beeld staan waardoor ik net dat ene moment mis. Dit bespreken we zeker samen tijdens de voorbereidingen! 

Wat doen we als gasten op onze bruiloft niet online willen?

Hebben jullie gasten bezwaar tegen het gebruik van hun beeld online, dan mogen zij dit bij jullie aangeven. Tijdens onze gesprekken vóór jullie grote dag komt dit zeker ter sprake. Op deze manier kunnen we vooraf al een hoop opvangen, zodat jullie gerust van jullie prachtige dag genieten! 

Geven wij bij een boeking automatisch akkoord voor online gebruik ?

Om je meteen gerust te stellen! Het antwoord op die vraag is 'nee'. Dit gaat uiteraard in goed overleg en uiteindelijk bepaal jij of de beelden online gebruikt mogen worden. Het is voor mij absoluut waardevol wanneer ik beelden mag gebruiken. Naast het gegeven dat ik supertrots ben op het resultaat, geeft het ook goede weergave van mijn huidige werk. 

Kan ik de reportage annuleren na betaling/akkoord op de offerte?

Hierover vind je alles terug in mijn Algemene Voorwaarden. Wanneer je je bedenkt, hangt dit samen met het moment waarop je dit doet. Het resulteert in een een factuur waarbij 50% - 100% van de offerte in rekening gebracht wordt. Dit is afhankelijk van het annuleringsmoment en of er een nieuwe datum wordt afgesproken. 

Wat is het belang van de Algemene Voorwaarden ?

De Algemene Voorwaarden zijn erg belangrijk! Ik raad je zeker aan om deze goed te lezen. Het zijn de spelregels van mijn fotografiebedrijf, die beide kanten beschermen: jou als klant en mij als ondernemer. Deze spelregels vallen binnen de redelijkheid van passende Wetgeving. Je kunt denken aan de geldigheid van een offerte| tarieven | betalingsafspraken | levering van de foto's | wat gebeurt er bij ziekte en afwezigheid van mij als fotograaf, etc, ...

Hebben we geregeld contact voor onze huwelijksdag?

We maken eerst vrijblijvend kennis met elkaar. Voor deze grote dag is het zo belangrijk dat jullie dit doen met iemand waarmee je een klik ervaart. Een drietal weken voor het huwelijk spreken we nog eens af om de details te bespreken. Zo is alles ontspannen wanneer we elkaar op jullie trouwdag zien. In de tussentijd: stalk me gerust via WhatsApp. Dat vind ik helemaal prima! .

Kunnen wij jou boeken voor minder dan 8 uur tijdens ons huwelijk?

Een huwelijk van 6 uur is een minimum, omdat ik graag verhalen vertel en die pas ontstaan na een paar uur fotograferen. Daarenboven hou ik van connecties en ook die hebben tijd nodig om zich te vormen. Laat het me gerust weten wat jullie wensen zijn, dan stel ik een vrijblijvende offerte voor je op. 

Mijn vraag staat er niet bij.

Geen enkel probleem! Stuur mijn gerust een e-mail of bel mij en ik informeer jou vrijblijvend over de mogelijkheden en de voorwaarden van jouw wensen en behoeften. Liever een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur mij dan een e-mail met jouw wensen. Ik informeer je graag om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik losse uren boeken?

Dat is zeker een mogelijkheid. Afhankelijk van de behoefte en jouw wensen, maak ik voor jou een voorstel. Mijn uurtarief is € 135,- inclusief btw. Dit tarief is inclusief 10 digitale beelden, volledig nabewerkt. Deze ontvang je van mij via een downloadlink. Wil je weten hoe en waar je deze beelden mag gebruiken, lees dan mijn Algemene Voorwaarden. Deze vind je digitaal op mijn website. Stuur mij gerust een e-mail als je meer wilt weten of bel mij. 

Ontvangen wij ons album direct vanaf de drukker?

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten, want jullie kijken in spanning naar jullie album uit! De albums komen eerst bij mij. Ik lever graag een album dat voldoet aan mijn voorwaarden. Door de albums zorgvuldig te controleren, kan ik dit garanderen. Indien mogelijk breng ik het album daarna langs of wanneer jullie in de buurt zijn, drinken we hier gezellig een kop koffie.  .

Kan ik meer foto's bestellen, dan in het pakket zitten?

Jazeker, mag je meer foto's bestellen dan in jouw reportage zitten die je hebt geboekt. Dit doe je per pakket. Ik bied jou drie pakketten:

Pakket van   8 (€ 112,50)
Pakket van 15 (€ 202,50) of
Allemaal € 412,50

Misschien heb jij nog wat vragen

staat jouw vraag er niet bij - kijk dan even onder info

info