01.

In het moment blijven.

Helaas heb ik geen invloed op de tijd - hoe graag ik dat ook zou willen. Vooral nu de kinderen er zijn, is tijd ongrijpbaar. Bang te vergeten, als ze straks op eigen benen staan en het huis verlaten. Daarom leg ik ze vast - stilstaan in de tijd. De momenten blijven koesteren en opnieuw beleven, is zo waardevol. Ooit komt er een moment dat foto's het enige zijn dat ons herinnert aan hoe het was. 

Tastbaar maken van onze herinneringen, voor mijn kinderen. Herinneringen maken ons tot mens. Als ze later groot zijn, zodat ook zij hun herinneringen kunnen meenemen. Zeker wanneer ze zelf nog niet in staat zijn om (alle) herinneringen op te slaan.


02.

Mijn eerste camera.

Als kind maakte ik al graag foto's: tijdens vakanties, feestjes met familie. In die tijd was fotografie nog niet zo toegankelijk, het was kostbaar en duurde veel te lang voor mijn foto's ontwikkeld waren. Wat een frustratie als de helft was mislukt! Voor mijn afstuderen kreeg ik van vrienden en familie mijn eerste digitale spiegelreflex camera in 2007. Er ging een wereld voor mij open! Nu is mijn camera niet meer weg te denken uit mijn leven. 

Fotocredits: Liselot Kamphuis Fotografie

03.

Rust ervaar ik met de natuur.

De natuur is prachtig, niet alleen om te zien. Ik word helemaal warm van het licht tussen de takken in de ochtend, de geur van het bos - zeker na een regenbui en de geluiden van de vogels bij het eerste ochtendgloren. Op blote voeten over het strand met de wind in mijn haar of door het gras is zo fijn! Een eigen tiny-house in het bos? YES please! In ons huis vind je veel natuurlijke elementen, hout en groene planten. Bewust omgaan met onze natuur hoort daar zeker bij, ik geef al dat moois graag door. 

04.

'Rolinka heeft me altijd bij de hand'.

'Rolinka tilt me van de tafel en hangt me om haar schouder. Door haar ogen beleef ik de mooiste momenten; de liefde van het pasgetrouwde stel en de verwondering van de kersverse ouders. Samen met haar leg ik het vast, bevriezen we de tijd. In haar handen ben ik op mijn best. Ik kom weer in de tas. Comfortabel en omringd door diverse lenzen, geheugenkaartjes en batterijen ...”

I'M LOVED

Capture these moments, tomorrow they'll be memories

Het bewaren van herinneringen is krachtig. Ik kan mij geen leven zonder foto's voorstellen.
 Ik help jou, je meest gekoesterde momenten te bewaren met waardevolle herinneringen met impact.
Een retourticket voor het leven, nu en later!

MY mission

Twee

Time has a wonderful way of showing us what really matters

Tijd kan ik niet stilzetten en dat is niet erg. We kunnen het wel langer vasthouden met foto's. Opnieuw beleven, als een retourticket, een leven lang - en zelfs daarna.

Herinneringen maken ons tot wie we zijn.

MY vision

Een

tijd met mijn gezin en vrienden

Weekends

een bruiloft vastleggen in italië 

Bucketlist

een kaasplank met diverse kaasjes

Guilty pleasure

Kelly Rijsenbrij 

"In de zomer van 2017 stapte ik voor de eerste keer bij Kelly en Chris over de drempel. Hun zoontje Pim was toen geboren en ik maakte met hen samen een waardevolle newbornreportage. Inmiddels zijn we 4,5 jaar verder het is Valentijnsdag 2021. Pim is nu grote broer van Teun! Het is een eer om nog eens terug te mogen komen, om opnieuw deze bijzondere en waardevolle tijd vast te leggen". 

"Achhhhhh
Tranen gewoon
Zo mooi en waardevol dit"

Lieve Woorden

'Peter en zijn Anouk, wat een bijzonder leuk en enthousiast stel! In 2019 organiseerde ik een styled wedding shoot. Zij deden graag mee als bruidspaar en zeiden hun concert bij Marco Borsato er voor op! In het echie zijn ze nog niet getrouwd. Voor hen was dit een waanzinnig leuke ervaring en wat hebben we veel liefdevolle beelden geschoten.
Hun liefde spatte er af die dag - zo bijzonder met mooie emoties'.

"Emoties willen gezien en gevoeld worden,
Maak er een herinnering van!"

Lieve Woorden

Nicole Heesterbeek

'Nicole en Bas boekten mij voor een combi reportage: zwangerschap en newborn. Deze reactie betekent voor mij veel, omdat het aangeeft dat zij erg blij zijn met het werk dat ik maak. Tegelijk vond ik hiermee mijn eigen stijl in de bewerking van mijn beelden, iets wat een lange zoektocht was. In het begin keek ik veel naar collega fotografen en dat werkt niet altijd motiverend. Ik ben dankbaar voor de mooie en lovende woorden'.  

"verliefd op de kleuren, de blikken en de momenten!"

Lieve Woorden

Dominique Kuipers 

"De eerste keer ... dat ik zelfstandig een bruiloft fotografeer is met Brian en Dominique in juli 2018. Zo dankbaar voor het vertrouwen dat zij hiermee in mij uitspraken. Tegelijk ook zo ontzettend spannend, want al die belangrijke momenten wil ik niet missen. Doordat ik kort ervoor hun zeer prematuur geboren zoontje had vastgelegd, bestond er voor hen geen twijfel. Voor mij was het een enorme eer dat ik dit mocht doen voor ze". 

"Alle emoties zijn te zien en te voelen. We zijn er Stil van en vreselijk dankbaar.."

Lieve Woorden