01.

Ons werk doet er toe!

Ons werk doet er toe, is belangrijk en wordt in tijd alleen maar meer waard. Mijn werk draait om de echte mensen en hun verhalen. 

Ik houd van mijn werk, omdat ik de échte verhalen mag vertellen van echte mensen! De verhalen voor en over jou! Het gaat niet over de mooiste styled shoots, de beste camera, of die ene Award winning foto. Jullie dag gaat niet om de foto's, het is andersom!

De tussendoor momentjes, de onbewaakte ogenblikken - een aai, een blik, de pure emotie - zijn een kenmerk in mijn series. Deze zeggen iets en zijn heel puur! 


02.

In het moment blijven.

Helaas heb ik geen invloed op de tijd - hoe graag ik dat ook zou willen. Vooral nu de kinderen er zijn, is tijd ongrijpbaar. Bang te vergeten, als ze straks op eigen benen staan en het huis verlaten. Daarom leg ik ze vast - stilstaan in de tijd. De momenten blijven koesteren en opnieuw beleven, is zo waardevol. Ooit komt er een moment dat foto's het enige zijn dat ons herinnert . Foto's laten maken, nooit uitstellen - gisteren was de perfecte dag!

Tastbaar maken van onze herinneringen, voor mijn kinderen. Herinneringen maken ons tot mens. Als ze later groot zijn, zodat ook zij hun herinneringen kunnen meenemen. Zeker wanneer ze zelf nog niet in staat zijn om (alle) herinneringen op te slaan.


03.

Mijn eerste camera.

Als kind maakte ik al graag foto's: tijdens vakanties, feestjes met familie. In die tijd was fotografie nog niet zo toegankelijk, het was kostbaar en duurde veel te lang voor mijn foto's ontwikkeld waren. Wat een frustratie als de helft was mislukt! Voor mijn afstuderen kreeg ik van vrienden en familie mijn eerste digitale spiegelreflex camera in 2007. Er ging een wereld voor mij open! Nu is mijn camera niet meer weg te denken uit mijn leven. 

Fotocredits: Liselot Kamphuis Fotografie

04.

Rust ervaar ik met de natuur.

De natuur is prachtig, niet alleen om te zien. Ik word helemaal warm van het licht tussen de takken in de ochtend, de geur van het bos - zeker na een regenbui en de geluiden van de vogels bij het eerste ochtendgloren. Op blote voeten over het strand met de wind in mijn haar of door het gras is zo fijn! Een eigen tiny-house in het bos? YES please! In ons huis vind je veel natuurlijke elementen, hout en groene planten. Bewust omgaan met onze natuur hoort daar zeker bij, ik geef al dat moois graag door. 

05.

'Rolinka heeft me altijd bij de hand'.

'Rolinka tilt me van de tafel en hangt me om haar schouder. Door haar ogen beleef ik de mooiste momenten; de liefde van het pasgetrouwde stel en de verwondering van de kersverse ouders. Samen met haar leg ik het vast, bevriezen we de tijd. In haar handen ben ik op mijn best. Ik kom weer in de tas. Comfortabel en omringd door diverse lenzen, geheugenkaartjes en batterijen ...”

I'M LOVED

Capture these moments, tomorrow they'll be memories

Het bewaren van herinneringen is krachtig. Ik kan mij geen leven zonder foto's voorstellen.
 Ik vertel jouw verhaal - vóór jou - over de echte momenten! Als fotograaf leg ik een stukje geschiedenis vast

Een retourticket voor het leven, nu en later!

MY mission

Twee

Time has a wonderful way of showing us what really matters

Tijd kan ik niet stilzetten en dat is niet erg. We kunnen het wel langer vasthouden met foto's. Opnieuw beleven, als een retourticket, een leven lang - en zelfs daarna.

Onze herinneringen maken ons tot wie we zijn.

MY vision

Een

tijd met mijn gezin en vrienden

Weekends

een bruiloft vastleggen in italië 

Bucketlist

een kaasplank met diverse kaasjes

Guilty pleasure

Eco Vriendelijk