yes, let's go for cake

Jaaaah, super leuk, jullie trouwen binnenkort! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wil jij ontspannen en pure trouwfoto's? Wist je bijvoorbeeld dat ik door middel van kleine opdrachtjes zorg voor prachtige foto's zonder dat je stijf hoeft te poseren?

Als trouwfotograaf gebruik ik een documentaire manier van fotograferen. Zo kunnen jullie helemaal jezelf zijn. Emoties, interactie en details worden vastgelegd zonder dat jullie je daar bewust van zijn. Foto's die meteen weer de gevoelens oproepen, wanneer je ze ook bekijkt.

'JA' zeggen tegen elkaar, omringd door iedereen die jullie lief is.

Wedding

wees verwonderd

De momenten die het leven mooi maken, zijn vaak de meest vluchtige. 

Voor mij zijn de twee belangrijkste ingrediënten van een reportage: het natuurlijk licht en de aanwezige emoties. Hoe meer licht, hoe mooier de foto's! Fotograferen doe ik uitsluitend met natuurlijk licht. Daarbij ben ik documentaire fotograaf, wat betekent dat ik jullie zo weinig mogelijk laat poseren. Heerlijk genieten van het nieuwe mensje in jullie leven. Knuffelen, kusjes en verwonderd zijn! Ik leg de momenten vast zoals ze zijn. Dan is DIT het resultaat! 

als er emoties loskomen terwijl jij naar je foto's kijkt, dan heb ik het juiste moment gevangen.

Belly & Newborn

YAY ik wil de liefde vieren!

Vier de liefde en vier de liefde voor elkaar! Tijdens de fotoshoot volg ik jullie en leg ik de connectie, de mooie momenten, details en emotie vast.
Romantisch, puur en spontaan.

Een couple shoot is ook leuk om te doen als engagementsessie of om te kijken of mijn werkwijze jullie bevalt al voorproefje op een trouwreportage, denken jullie erover om mij ook te vragen als jullie trouwfotograaf? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan! En je hoeft natuurlijk geen trouwplannen te hebben om jullie liefde voor elkaar in beeld te laten brengen. Een stoere CoupleShoot in de stad of romantisch in het bos of op het strand? Jullie kiezen een locatie die bij jullie past.

Boek de fotoshoot eind van de middag/begin avond (afhankelijk van het seizoen). Zo hebben jullie het mooiste, warme licht, of misschien wel een prachtige gouden uurtje!

'I LOVE YOU, AND THAT'S THE BEGINNING AND END OF EVERYTHING'

Couple Shoot

bekijk 't aanbod

personal branding deventer

bekijk 't aanbod

newborn 'gezinsgeluk' harderwijk

bekijk 't aanbod

newborn 'liefleven' vianen