ja graag!

De juiste foto’s helpen je om jouw klant te laten zien wie jij bent.

• Een kans voor de eerste indruk!
• Laat je leuke ZELF zien!
• Klanten werken graag met je samen! 
• Voor de ondernemende zakenmam! 

persoonlijke beeldbank

BeYou Shoot

ja graag!

De momenten die het leven mooi maken, zijn vaak de meest vluchtige. Alles ouderschap.

• Die kleine details.
• Jouw nieuwe rol als ouder.
• De nieuwe rol van grote broer en/of zus.
• Lach | kijk | huil & verwonder jezelf.!
• Reportage vanaf € 339,-

eerste momenten

Birth & Beyond

Ja graag!

'JA', zeggen tegen elkaar, omringd door de mensen die van jullie houden..

•  Helemaal jezelf zijn.
•  Terugblikken op jullie mooiste momenten.
•  Foto's die een gevoel bij jou oproepen.
•  Foto's die jullie verhaal vertellen.
•  Reportage vanaf € 1600,-

een leven lang

Trouwen

Wat als je ziek/verhinderd bent op onze bruiloft?

Dat is erg vervelend en dat kan helaas gebeuren. Ik maak deel uit van een groot en professioneel netwerk van bruidsfotografen. Via Whatsapp is er snel een collega bij jullie in de buurt gevonden om jullie dag vast te leggen. Daarnaast werk ik heel nauw samen met een tweede fotograaf. Zo kan ik jullie een volledig verhaal geven (indien gewenst) en zij is tegelijk mijn back-up in geval van nood. 

Vanaf welk moment is een newbornreportage handig?

Een fotoreportage kan op ieder moment. Denk bijvoorbeeld aan de eerste 48 uur na de geboorte, wanneer al die kleine details nog zichtbaar zijn. Je kleintje verandert daarna snel. Liever wat later een mooie reportage? Dan plannen we een afspraak binnen vier weken na de geboorte. Ook wanneer je kindje al een paar maanden is, leg ik deze periode graag voor jou vast! Neem gerust contact op.

Waar fotografeer je allemaal?

Ik rijd heel Nederland door voor mijn fotografie. Kom ik jullie bruiloft fotograferen en wonen jullie ver(der) weg? Ik boek dan de avond ervoor een overnachting in de buurt. Zo ben ik fit en energiek voor jullie grote dag! Ook voor de newbornfotografie en gezinsreportages, kom ik graag naar jou toe! Voor mijn reiskosten reken ik € 0.50 per kilometer. 

Kan ik bij jou een familiereportage boeken

Vanaf januari 2021 doe ik geen familie- en gezinsreportages meer. Met liefde maak ik een prachtig fotodocument vlak na de geboorte,  of de eerste weken erna! Een waardevolle documentaire reportage bij jullie thuis. Ik kom dan een dag(deel) jullie gezinsrituelen vastleggen. Een dag begint vanaf de ochtend in bed en eindigt met het verhaaltje voor het slapengaan. Ik leg het allemaal vast! Alles, wat ouderschap omvat.

Als wij de foto's online delen, vermelden wij dan jouw naam?

Natuurlijk ben ik net zo trots op het resultaat als jij! Het is dan een hele eer om jouw favorieten online terug te zien. Voor mij is het zeker van belang als je mij tagt of de naam 'Just Kidding Fotografie'. vermeldt. Zo vindt een potentieel nieuwe klant mij sneller op de digitale snelweg. In de Auteurswet is het werk van mij als fotograaf hierdoor beschermd. Je leest meer in mijn Algemene Voorwaarden. 

Zijn jouw pakketten inclusief btw?

Mijn pakketten zijn inclusief btw. Doordat ik met vast opgestelde pakketten werk, weet je vooraf waar je aan toe bent. Reiskosten bereken ik apart en zijn € 0.39 per gereden kilometer. Voor een bruiloft reken ik de afstand tot het verste punt vanaf mijn postcode (8226TP) en terug. Afstanden die ik daartussen afleg, reken ik niet meer apart. Ook kosten voor parkeren op de locatie, worden apart gerekend. 

Geven wij bij een boeking automatisch akkoord voor online gebruik ?

Om je meteen gerust te stellen! Het antwoord op die vraag is 'nee'. Dit gaat uiteraard in goed overleg en uiteindelijk bepaal jij of de beelden online gebruikt mogen worden. Het is voor mij absoluut waardevol wanneer ik beelden mag gebruiken. Naast het gegeven dat ik supertrots ben op het resultaat, geeft het ook goede weergave van mijn huidige werk. 

Hoe snel na de reportage ontvangen wij de foto's?

Je ontvangt binnen 48 uur een preview van enkele foto's. Ook tussendoor stuur ik geregeld een sneakpeak, want ik vind het heerlijk om dit te delen met je. Voor een newbornsessie, ontvangen jullie binnen drie weken de online galerij. Een bruidsreportage neemt meer tijd in beslag. Ik besteed veel aandacht en tijd aan de mooiste selectie foto's en de afwerking .De galerij staat binnen 9 weken online. Houd wel rekening met vakanties en feestdagen. De datum voor de levering leggen we meteen vast!

misschien heb jij nog wat vragen

info

send

Vraag de brochure aan en ontvang 50,- printkrediet* 
(*bij een boeking binnen 14 dagen na aanvraag)

Vul al je gegevens in, voor een juiste informatieverwerking. 
Je blijft met deze aanmelding als eerste op de hoogte van nieuwtjes, acties en kortingen

Let op: gebruik jij een hotmail account? Dan kan mijn reply in jouw spambox terecht komen.

Met deze aanmelding kom je op de mailinglijst. 
Je kunt je te allen tijde weer afmelden. 

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

LET'S GET IN TOUCH

Brochure aanvragen