Raisa Zwart
Storytellers

Begin 2021 start collega Raisa haar nieuwe platform & community 'Storytellers'. Raisa biedt fotografen enorm veel waardevolle content op het vlak van fotografie & ondernemen! Een inspiratieplatform & community voor fotografen! Masterclasses (ook live), Podcasts, Freebies, Interviews, Workflows, Pep talks en een heerlijke community vol creatieve en enthousiaste collega's. 

Het helpt mijn bedrijf enorm op weg en ik doe veel inspiratie op. Daarom help ik Jou ook graag verder binnen je bedrijf of ondernemerschap. Zo bouwen we samen aan een gezonde markt voor creatieve ondernemers.

Met een mooi aanbod voor jou, voor de eerste maand! 

Meer info >>

Join the group!

Foto's zijn niet meer weg te denken en daarmee groeit de behoefte om vast te leggen / door te geven. Foto's van de échte momenten, jullie rituelen thuis, vol gevoel en expressie. Foto's waar niet alleen de kinderen op staan, maar ook papa & mama! Of jij nou de foto's maakt of je partner of een voorbijganger - MAAK ZE! 

In mijn E-book leer ik je hoe! Ik geloof dat iedereen kan fotograferen. 

E-book Kido
Zelf je kinderen fotograferen

meer info >>

Capture Daily Moments

LEESLIJST

Ben je benieuwd welke boeken mij inspireren als mens, moeder & ondernemer? Mijn favorietjes over ondernemerschap, creativiteit en mindset, heb ik voor jou op een rij gezet.  Genieten van een boek doe ik het liefst met een heerlijke cappuccino of een kop verse thee!  

Een e-reader komt er bij mij niet in! Ik houd enorm van fysieke boeken! Ook iets met 'voelen, ruiken, proeven'. Een lege boekenkast, is een lichaam zonder ziel. Ik ben weg van van schrijfster Marianne Fredriksson. Haar boeken 'Simon' en 'Het zesde zintuig' zijn zo ongelofelijk mooi! 

 Je vindt ze in mijn BOEKENKAST!

DUIK IN DE BOEKENKASt >>

Mijn boekenkast

capturing the wildly in love

wildhearts @ barefeet

Connect

Blog

Read the