~mijn fotografie 

In 2010 werd ik moeder. Dat bleek ik toch wat te hebben geromantiseerd. Toen in 2013 onze tweeling werd geboren, was dat enorm intensief. De eerste jaren stond de overleving-stand AAN: te weinig slaap, overprikkeld en heel erg chaotisch. 

Onze drie jongens zijn nu 7 en 10 en stiekem ben ik opgelucht dat ze niet meer in de hulpbehoevende fase zitten. Gelukkig hebben ze ons nog steeds voldoende nodig, voordat ze echt op eigen benen staan. Het zijn druktemakers, ze staan de hele dag aan en tegelijk zijn ze ontzettend leuk! 

Het geposeerde/gemaakte leven past niet bij ons gezin. We leven het liefst buiten, zodra het kan: op blote voeten, ontdekken, klimmen en klauteren. Ze zijn alles, behalve schattige engeltjes, maar rauwe, onbezonnen, vrije mensjes, die schreeuwen, rondrennen, kattenkwaad uithalen, ruzies uitvechten samen en vies worden! Dat is tegelijk wat ik het liefst zie van ze en waar ik enorm van geniet. Mijn fotografie veranderde door de karakters van mijn kinderen. Van deels gestyled naar puur, rauw, vrij en chaotisch. Vastleggen wat er is, zonder het maakbaar te maken. 

Vieze snoeten, zwarte voetjes, rauwe kreten en wilde haren. Dat is de essentie van mijn fotografie. Warme beelden vol emotie, liefde en karakter! Dat gun ik jou ook! 

Natuurlijk ben ik niet altijd in de buurt om foto's van jouw mooie gezin te maken. Hoe fijn is het dan, als jij dit zelf kan! Speciaal voor jou maakte ik 'KIDO', een e-boek over kinder- documentairefotografie. Elke ouder gun ik prachtige en bovenal waardevolle foto's van de kindertijd. Het gaat zo snel en voor we het weten is het voorbij.

Ga jij aan de slag, met een eenvoudige uitleg, zonder alle technische regels? Klik dan snel door en start direct. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan fotograferen. 

Liefs Rolinka

JAAH, IK ga zelf aan de slag

FEEL FREE TO
LEAVE A COMMENT!

leuk om van je te horen!